Bucură-te de autenticitatea gustului ardelenesc în fiecare zi în Craiova!

Slănina și cârnații pregătiți cu măiestrie în bucătăria noastră, alături de un păhărel de pălincă, sunt alegerea perfectă pentru a stârni pofta de mâncare. Toate preparatele sunt pregătite cu pasiune pentru a satisface pofta ta pentru mâncarea ardelenească.

Vezi meniul
Despre noi

Povestea noastră

Ardealul îi “fruntea” în mâncarea bună, care se prepară cu răbdare și cu suflet pentru a oferi savoarea mult vestită acestei regiuni. Totul a început cu dorința de a satisface gustul „oșanei” de a mânca în gama Olteni de mâncăruri transilvănene cu porții generoase de bine pentru a vă linge degetele.

Vezi mai multe despre noi
de mâncare gustoasă
de recenzii pozitive
icon mancare traditionala4

Mâncare tradițională

Bucură-te de gustul bogat și autentic al bucătăriei tradiționale din zona Ardealului. Preparate faine, gătite exact așa cum le pregăteau bunicile noastre.

icon livrare mancare

Livrări la domiciliu

Mâncare ”ca acasă” livrată chiar la tine acasă. Bucură-te de o masă bogată și plină de savoare oriunde te-ai afla cu ajutorul serviciului de livrare la domiciliu.

icon pret bun3

Prețuri de excepție

Ne dorim să oferim tot ce este mai bun la prețurile cele mai accesibile cu putință. La noi găsești întotdeauna porții mari și prețuri mici.

Galerie poze

Locația noastră

Dacă ești curios să vezi cum arată locația noastră, te invităm să arunci o privire în galerie.

mancare livrata acasa2
livrare mancare
Comandă online

Bucură-te de mâncarea tradițională la tine acasă

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

Dacă îți este dor de o masă tradițional ardelenească dar nu poți ajunge la locația noastră, venim cu drag la tine. Consultă meniul nostru pentru livrare la domiciliu și bucură-te de o masă bogată și plină de savoare.

mancare traditionala meniu
Meniu

Rășfoiește meniul cu preparate

Explorează o selecție excepțională de preparate fine, pregătite cu pasiune și ingrediente proaspete. Meniul nostru reflectă arta gastronomică tradițională la cel mai înalt nivel.

Dec 2023
Evenimente

Petrece împreună cu noi

Te așteptăm alături de cei dragi cu muzică bună, invitați de excepție și o masă îmbelșugată. La noi găsești întotdeauna o atmosferă caldă și primitoare alături de bucate ce trezesc melancolia gusturilor de altă dată.

min eveniment restaurant
min rezervare la masa
Rezervare

Rezervă o masă

Poți rezerva simplu și rapid o masă în locația noastră accesând formularul de rezervări de mai jos.

Recenzii de la clienți

Părerea clienților contează pentru noi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

[wp_social_ninja id=”2593″ platform=”reviews”]

Instagram

Rămâi mereu conectat cu noi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

[wp_social_ninja id=”2596″ platform=”instagram”]