Gulasul bucatarului la ceaun, 2pers., din pulpa de vita la ceaun, 1 lipie si sos picant de ardei din partea casei
Morcov – 1100g
Apă – 615.80ml
Carne de vită – 230.76g
Cartofi – 169.24g
Ardei – 123.08g
Ceapă – 115.38g
Boia dulce – 80g
Făină de grâu – 46.16g
Pasta de ardei / conserva – 24.62g
Crema gulas (Conține Țelină) – 24.24g (dioxid de sulf max. 30 mg/kg (Conține Țelină))
Ou – 23.08g
Pătrunjel – 20g
Ulei de floarea soarelui – 3.40ml
Vegeta – 0.76g, (Sare de bucatarie, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat disodic), legume deshidratate 10.9% (morcov, pastarnac, ceapa, TELINA, usturoi, frunze de patrunjel), zahar, aroma de carne de gaina, condimente, extract de carne de gaina deshidratata 0.4%, amidon de porumb, colorant (riboflavina).)
Piper negru – 0.76g
Sare – 0.08g
Potențiator de aromă:
Inozinat disodic (E 631)
Monoglutamat de sodiu
Informații nutriționale 100g
Valoare Energetică (kJ/kcal): 182.5 / 43.4
Grăsimi (g): 0.8 din care:
Acizi grași saturați (g) 0.2
Glucide (g): 6.9 din care:
Zaharuri (g): 2.9
Proteine (g): 2.9
Sare (g): 0.3
Informații nutriționale porție (2577.36g)
Valoare Energetică (kJ/kcal): 4704.2 / 1118.8
Grăsimi (g): 21.4 din care:
Acizi grași saturați (g) 5.9
Glucide (g): 177.1 din care:
Zaharuri (g): 75.3
Proteine (g): 74
Sare (g): 7.5
Alergeni: Gluten, Ouă, Țelină